Fremad Amager vs FC Roskilde

Hits: 36

Del Dette
13:45
Forhåndsvisning

Fremad Amager vs FC Roskilde

Hits: 16

Del Dette
13:45
Forhåndsvisning

Fremad Amager vs FC Roskilde

Efter en turbulent periode op til kampen, hvor både Rasmus Monnerup og Bo Storm har forladt FC Roskilde, var det Anders Theil, Peter Foldgast og Per Henning Jensen, der sad på trænerbænken og styrede slagets gang.

Med sådan en optakt, og nye ansigter i startopstillingen, kunne det i aften “både blive en pige og en dreng” – ville spillerne være påvirkede og falde sammen som hold, eller ville de rejse sig og vise os alle, hvad de består af. Det blev I DEN GRAD det sidste, der var tilfældet.

For sikke et pokalbrag det blev i aften – den slags kamp, med en helt særlig “nerve”, man forbinder med pokalfodbold. FC Roskilde spillede med ild i øjnene og udstrålede en vilje til at vinde alle nærkampe og kampen. Hele fem mål blev det til – godt nok hjulpet godt på vej af Fremad Amager-målmanden Sebastian John, der ikke havde en heldig hånd i dag, og også blev udskiftet i pausen – men det skal ikke tage noget fra den flotte præstation, gutterne leverede i dag.

Jessen fik gang i målscoringen med to dejlige mål, Emil lavede hattrick og FCR er videre til 3. runde i årets pokalturnering. Kampens pokalfighter blev – meget velfortjent – Emil Nielsen, der var med i rigtig mange gode ting, og krydede en god arbejdsindsats med en assist og tre kasser. Det må vist være godkendt…

Kampen viste også, at vores to amerikanere, Jared og Kyle, har meget at byde ind med – og Andreas Bruus’ hurtighed og målnæse er også til at få øje på.

Hvor var det dog dejligt at være til bold i Sundby Idrætspark her til aften.

Højdepunkter:

1′ – FCR får en fantomstart – ny mand i FCR-trøjen, Andreas Bruus driver bolden frem i høj fart (i højre side) – slår en flad aflevering på tværs, hvor Emil Nielsen står klar og afslutter – ikke specielt hårdt, men målmanden taber bolden imellem benene og bolden triller ind over stregen til 0-1.

7′ – Fremad sender en dødbold ind i feltet og mellem venner og fjender, bolden snittes med hovedet og tæt på at gå i mål, men den smutter lige forbi.

14′ – Emil samler en fejlaflevering fra Fremad Amager-anfører, Mike Mortensen, op og suser afsted – afslutningen til modsatte stolpe bliver dog en smule upræcis og går forbi.

15′ – Bruus spilles fri i dybden af Emil – han sætter tempo og bringer sig i en fin afslutningsposition, men afslutningen sender han desværre samme vej forbi mål som Emil gjorde minuttet før.

17′ – Kyle slår en lang bold, som Emil Nielsen opsnapper – Emil stormer mod mål og lopper den over den fremstormende keeper til 0-2.

20′ – Rejnhold langskud – bolden sniger sig lige over mål.

41′ – Bruus dribler på tværs og taber i første omgang bolden, men viser en stærk reaktion og fighter bolden tilbage – bolden lander hos Emil, der afslutter – bolden springer fra målmanden – Nicolai Jessen er hurtig i opfattelsen, snupper bolden og sender den iskoldt i kassen til 0-3.

Pause

55′ – Jessen afslutter flot – bolden drejer lige nøjagtigt forbi trekantssammenføjningen.

59′ – Halse flot aflevering i dybden til Bruus, der tager en træk – afslutter men bolden tackles til hjørnespark.

62′ – Emil sendes afsted i venstre side – holder lidt i bolden og sender en flot aflevering ind i feltet, hvor Jessen dukker op og sparker bolden i netmaskerne til 0-4. Flot assist og flot afslutning.

67′ – Indlæg fra venstre, der vrider hele FCR-forsvaret skævt – bolden sejler helt over til Lukas Engel, der ubesværet kan reducere til 1-4.

78′ – Fremad reducerer igen. Engel spiller Sharza helt blank foran mål – han tager et træk og sætter bolden i mål. Nu kommer der lidt pres på FCR og hjemmeholdet og deres fans begynder at tro på miraklet.

85′ – Gundelach tager et lagt sololøb, over en halv banelængde, kommer helt alene da han trækker ind i banen, men afslutningen bliver direkte på indskiftede Dannevang. En kæmpe mulighed for definitivt at lukke kampen.

87′ – Bruus sendes afsted, og han pisker afsted i usædvanlig høj fart – afslutningen triller lige forbi modsatte stolpe, hvor Emil ellers er tæt på at nå den.

90′ – FCR lukker og slukker – en lang bold som Mike Mortensen fejlbedømmer opspringet på – men det gør Morten Nielsen ikke – han tager bolden til sig og loppe den frem til Emil, der stikker af mod mål- et enkelt træk og så smækker han kuglen i kassen og laver et flot hattrick. 2-5 og kampen fløjtes af et par minutters senere.

Hits: 16

Del Dette
2 - 5
Fuld tid

Fremad Amager vs FC Roskilde

FC Roskilde gæstede her til aften Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager ventede i et ægte bundopgør.

Det vigtige for FCR var at få point med hjem, bygge på selvtilliden og få sat gang i opklatringen til en mere gunstig placering i NordicBet LIGA’en. Et nederlag havde isoleret Ørnene i bunden af tabellen, og det skulle for alt i verden undgås.

Og det blev det også.

Det blev faktisk en kamp, hvor spil og chancer bølgede frem og tilbage, men uden at nogle af holdene kunne afgøre kampen til egen fordel. FCR bragte sig foran efter en flot aktion af Gundelach, men inden pausen fik hjemmeholdet udlignet på et drøn af et langskud, efter FCR-forsvaret ikke rigtig kunne få clearet en situation.

FCR savnede skarphed offensivt, for når der var tilløb til gode chance løb det lidt ud i sandet.

Så det endte med pointdeling i Sundby – og det var vel også et rimeligt resultat set over hele kampen.

Højdepunkter:

7′ – Jabar Sharza sender langskud afsted – Schram må ud i fuld længde og give hjørnespark.

8′ – Lang bold til Emil – på tværs til Jessen – hans afslutning klares af Dannevang – riposten springer ud til Gundelach, der elegant med en kattepote lopper den over forsvar og keeper og ind i det tomme mål og bringer FCR foran.

13′ – Hermansen får sidste fod på en bold og er tæt på at lave selvmål ved hård tværaflevering, men bolden drejer lige udenom målet.

15′ – Jessen opsnapper en fejl-tilbagelægning, og slipper fri – trækker til højre men vinklen er dog for spids og hans afslutning mangler fart og præcision.

30′ – FCR får ikke ekspederet en bold ud af farezonen, hvorefter Markus Bay banker bolden i netmastkerne til 1-1.

Pause

50′ – Fremad sender et indlæg ind i feltet fra højre – Jabar Sharza header forbi mål.

69′ – Klumpspil efter hjørnespark – Vallys afslutter tæt under mål, men Dannevang laver en refleksredning og får en hånd på bolden.

72 Samson Onomigho – sætter høj fart og rtkker fra tre FCR-forsvarsspillere – han kommer lidt ud til højre, hvorfra han banker på mål – Schram piller den helt ude ved stolpen.

81′ – Samson er igen på spil – han bryder igennem i deres højre side og slår en flot  tværaflevering ind foran mål – Sharza kommer lige en postgang for sent.

 

Kamprapport lånt fra http://www.fc-roskilde.dk

Hits: 16

Del Dette
1 - 1
Fuld tid

B1908 vs FCR

Runde 1

Ordinær tid: 0-0

Forlænget spilletid: 0-0

Straffesparkskonkurrence: 6-5

Hits: 16

Del Dette
6 - 5
Fuld tid

FC Amager vs FC Roskilde

Hits: 16

Del Dette
0 - 3
Fuld tid

Fremad Amager vs FC Roskilde

Hits: 16

Del Dette
0 - 3
Fuld tid

B1908 vs FC Roskilde

Hits: 16

Del Dette
0 - 5
Fuld tid