Nykøbing FC vs FC Roskilde

Hits: 0

Del Dette
13:45
Forhåndsvisning

Nykøbing FC vs FC Roskilde

FC Roskilde havde haft en lidt besværlig uge op til dagens kamp, hvor en stor del af truppen var ramt af maveinfluenza. Samtidig var Daniel Stenderup og Younes Bakiz blevet skadet umiddelbart op til kampen, så der var kun tre markspillere på bænken. Ulykkerne var dog ikke slut for Ørnene for kampen var ikke en halv time gammel, da Anders Nielsen måtte udgå med en skade. Nicklas Halse blev flyttet ud på venstre back og den opgave løste han flot.

Kampen, der blev afviklet i Nakskov på OK+ Stadion, var ikke specielt chance-rig, men det var et FC Roskilde-hold, der viste figthervilje og havde et helt andet udtryk end i de seneste to kampe – og det var opløftende.

Frederik Schram måtte hive to klasseredninger frem i første halvleg, hvor han var én-mod-én med en NFC-spiller, men ellers havde FC Roskilde godt fat defensivt.

FC Roskilde fik det ene point og kom på tavlen, men endnu vigtigere, holdet stod sammen og viste, at der er meget mere i det, end de første to kampe viste. FC Roskilde havde rigtig godt fat det meste af 2. halvleg, men set over hele kampen, er en pointdeling i orden.

Næste opgave er onsdag, hvor Greve venter i den udsatte kamp i Sydbank Pokalen.

 

Kamprapport er lånt fra http://www.fc-roskilde.dk

Hits: 0

Del Dette
0 - 0
Fuld tid

Nykøbing FC vs FC Roskilde

Runde 1.

Solen skinnede over Roskilde Idrætspark og det hele summede af fodbold. FC Roskildes udvalgte var klar til at spille 1. runde i DBU Pokalen – og de var klar til at vise, at den point-fattige start i NordicBet LIGA “skulle være løgn”. Nu skulle der andre boller på suppen.

Kampen startede med FCR i téten, og det fortsatte sådan set også, efter den lange kampstop i starten af kampen. Der var chancer til begge sider, uden at man egentlig syntes, at det hele var ved at koge over.

Man sad hele tiden og ventede på, at “De lyseblå” fik held i sprøjten til at få hul på bylden. Men igen i dag manglede lige det sidste held og den sidste skarphed i de afgørende situationer. Mange på tribunen talte om, at det lignede en kamp, der skulle ud i overtid – men som trold af en æske dukkede matchvinder Jacon Bonde op og afgjorde kampen til gæsternes fordel.

Højdepunkter:

7′ – Stikning i dybden – Lindberg stikker af, men vinklen bliver lidt spids – han afslutter fladt, men bolden smutter lige forbi modsatte stolpe.

8′ – Kampen stoppes midlertidigt, da den ene linjedommer må trække sig med en skade. FC Roskildes egen Patrick Werther, der til daglig arbejder med sociale medier – og har dommeruddannelsen – klædte om og overtog posten.

Kl. 18:58 fortsatte kampen….

14′ – FCR afslutter af flere omgang – sidste mand er Morten Nielsen der tackles til hjørnespark

43′ – Morten Nielsen får en stikning i dybden – han tager den fint med sig og afslutter, men igen sniger bolden sig forbi modsatte stolpe.

PAUSE

51′ – Friløber til NFC. Frederik Vang må langt ud og klare med en fodparade.

59′ – Gehrt arbejde flot på kanten – han bryder igennem og slår den fladt tilbage i feltet – her kommer Lissau frem og first timer bolden mod mål – men desværre også over mål.

61′ – NFC’s Sigurd Schøndorf kommer til afslutning, men den bliver uden power og Vang tager sig af den uden problemer.

68′ – Koks i FCR-forsvaret – Jan Berner dukker op og sparker på stolpen fra en spids vinkel.

71′ – Lissau igen i aktion – denne gang slår han et indlæg fra ventrekanten, der bliver til en afslutning og som er ved at overrumple Sebastian Olsen i NFC-målet.

75′ – Flot opspil i højre side – Gehrt slåt et indlæg til Lindberg, der med en retningsbestemt tæmning flot tager den med sig og afslutter på mål – målmanden klarer dog flot.

79′ – Hjørnespark til NFC – bolden bankes ind i feltet, og imellem venner og fjender dukker Jacob Bonde op, og header bolden i netmaskerne.

92′ – FC Roskilde får et dobbelttilbud – først Gehrt, der bliver tacklet, g derefter Lindberg, der forsøger sig med en stiv “tåhyler” me over mål.

94′ – Energifyldt hovedstød fra Andreas Hermansen, men målmanden får lige akkurat slået bolden på overliggeren og ud til hjørnespark.

Et ærgerligt nederlag, som ikke var fortjent, når man tager chancerne i betragtning. Men omvendt handler fodbold jo om at få sendt bolden i kassen – og den del lykkedes ikke for hjemmeholdet i dag, til trods for flere god tilbud. Dermed blev 1. runde endestationen i dette års pokalturnering.

Nu kan FC Roskilde koncentrere sig om NordicBet LIGA’en – og her skal gutterne i kamp igen på søndag, når Skive gæster Roskilde Idrætspark. Til trods for den beskedne pointhøst håber vi på mange supportere på lægterne – holdet har brug for det mere end nogensinde. Vi skal have “vendt bøtten” og gang i målscoringerne.

Så kom og støt holdet!

Hits: 0

Del Dette
0 - 1
Fuld tid

Nykøbing FC vs FCR

Runde 1.

Solen skinnede dejligt ned over banen på det hyggelige Enelco Arena i Nykøbing Falster, da dommer Kasper Madsen fløjtede pokaldysten i gang kl. 19:00.

Kampens første 25 minutter var uden de store chancer, hverken til hjemme- eller udeholdet. Men herefter ville Lars Brøgger Hansen, der var i start-11’eren for første gang siden han er kommet sig efter sin alvorlige skade, vise, at han igen er klar til at score kasser. Han får bolden dybt i højre side fra Jan Kristiansen – dribler ind mod mål – ingen går rigtig til ham – så han sætter bolden i netmaskerne fra en spids vinkel og bringer FC Roskilde foran til 0-1.

Hjemmeholdet første rigtigt farlige forsøg tilfaldt Sebastian Koch, efter 34 minutters spil – afslutningen med ydersiden gik forbi Thomas Villadsen, men sneg sig også lige forbi Roskilde-målet.

To minutter senere kunne FC Roskilde have bragt sig foran 0-2. Qvist viser overblik og bryder et Nykøbing-angreb – han sender derefter en perfekt lang bold i dybden til Lars Brøgger, der tager den med sig – men afslutningen sparker han på stolpen og bolden springer i spil igen.

Kort før pause fik Brøgger igen et stort tilbud. Mark Leth driver bolden frem i hans karakterisiske løb – åbner ud til Lasse Brandt Hansen i venstre side – Lasse sender bolden perfekt ind i feltet til Brøggers brystkasse – han lægger den død og afslutter – men målmanden når flot ud og afværger scoringen.

Kort efter fløjtes der til pause – stillingen var 0-1.

2. halvleg var kun et par minutter gammel, da bolden havner på højrekanten, hvor Mark Leth slår et rigtig fint indlæg – Andreas Lissau dukker udækket op foran mål og sætter bolden sikkert i kassen til 0-2.

Efter 57 minutters spil kunne Nykøbing FC reducere – men afslutningen tog Thomas Villadsen sig sikkert af. Villadsen viste i øvrigt flere prøver på sine suveræne igangsætninger.

Ti minutter senere har Mikkel Nøhr et flot langskud, der desværre går over.

Kampen blev til sidst unødvendigt spændende, da Nykøbing FC reducerede til 1-2. Hjemmeholdet brød igennem i højre side og slår en høj bold som Joachim Pedersen header i mål, uden chance for Villadsen.

Stadionuret viser 85 minutter, da Mark Leth blive spillet fri i højre side – afslutning går dog desværre i sidenettet – her kunne kampen have været definitivt lukket.

Minuttet efter brænder det igen på . denne gang efter et hjørnespark – Anders Qvist afslutter flot, men målmanden leverer en super redning og bokser til hjørnespark i modsatte side.

I den ordinære kamps sidste minut er det ved at gå galt – et langskud fra Nykøbing FC går dog lige målet. Og kort tid efter har Lissau et stort tilbud, der heller ikke giver pote.

Endelig lyder fløjten for sidste gang og FC Roskilde er videre i DBU pokalen. Trænerteam og spillere kan nu begynde forberedelserne til søndagens vigtige udebanekamp mod AC Horsens.

Hits: 0

Del Dette
1 - 2
Fuld tid

Nykøbing FC vs FC Roskilde

Hits: 0

Del Dette
2 - 2
Fuld tid

Lolland-Falster Alliancen vs FCR

Hits: 0

Del Dette
2 - 0
Fuld tid