Næstved vs FC Roskilde

Hits: 55

Del Dette
1 - 0
Fuld tid

Næstved vs FC Roskilde

Hits: 24

Del Dette
13:45
Forhåndsvisning

Næstved vs FC Roskilde

Efter en god og velspillet første halvleg, hvor der var masser af chancer i begge ender af banen gik vi til pause med en føring på 1-0. Målet var aldeles velspillet og seværdigt, da Emil Nielsen blev spillet helt fri foran mål af en uselvist Mikkel Thygesen.

I pausen lød beskeden, at vi skulle følge op på de gode takter og sikrer os den sejr, der umiddelbart lå og lurede 45 minutter længere fremme. Som anden halvleg startede så alt ud til, at det skulle lykkedes. Værterne bød ikke just op til dans efter pausen, hvor de det første kvarter må betegnes som aldeles tamme. Men på blot 15 minutter fik de tændt op i ProfaGroup Park, da de scorede hele tre mål. Hvad der lignede en god og skyfri lørdag eftermiddag blev så mere og mere grå i takt med, at skyerne trak ind over Sydsjælland.

Således ligger vi stadig nederst i NordicBet LIGA og mangler endnu sæsonens første sejr.

Højdepunkter:

24’: Fremragende. Intet mindre! Mikkel Thygesen bliver flot smidt i dybden, og det der ligner en chance alene med målmanden bliver udvekslet til meget mere, da han spiller Emil Nielsen FULDSTÆNDIG fri på tværs af straffesparksfeltet.

28’: Emil Nielsen bliver sendt godt i gennem, og i forsøget på at gengælde Thyges store gestus, spiller han bolden på tværs af straffesparksfeltet til Gundelach, der får den forbi målmanden – men ikke i mål, da en forsvarsspiller kommer i vejen.

34’: Nøhr dribler sig til en stor chance, da Emil Nielsen – efter flot forarbejde fra Gundelach – finder ham. Med et driblinger bag om hælen får Nøhr muligheden for at afslutte, men Pryts er desværre på plads i målet.

56’: Et fremragende indlæg fra Gundelach er lige ved at være skyld i et selvmål, fordi Næstveds Nikolaj Hansen ikke kan styre bolden og næsten sparker den i eget net. Vi snakker centimeter fra (selv)mål!

76’: Efter selv at have sat en kontramulighed op, får Christensen selv muligheden. Finnur Justinussen spiller ham fri midt for målet, hvor han fanger Schram i ubalance og hamrer bolden op i trekanten.

79’: Efter et tørt hug et stykke ude fra feltet, som Schram i første omgang får afværget, når den nyslåede færøske landsholdsspiller Justinussen bolden, som han sparker ind i første forsøg.

Hits: 24

Del Dette
3 - 1
Fuld tid

Næstved vs FC Roskilde

Ottendedelsfinale.

Det var et råkoldt Næstved Stadion, der lagde græs til aftenens 8. delsfinale i DBU Pokalen, hvor FC Roskilde som bekendt havde den ene halvpart i.

I start 11’eren var det kun Morten Nielsen, der var genganger fra søndagens kamp i AB. Så der var lagt op til, at de udvalgte ville vise, hvad de bestod af.

Det første halve times tid blev dog spillet i et afmålt tempo, og det var som om begge hold lige skulle i gang. Men så kom der så også gang i sagerne. Som det kan se af højdepunkterne blev der scoret tre mål inden pausen, der blev uddelt et  par gule kort og der var et par store tilbud til FC Roskilde, som desværre blev misbrugt.

2. halvleg startede også uden de helt store oplevelser, men i det sidste kvarter kom gang i kampen igen.

Højdepunkter:

30′ – Indkast til FC Roskilde i højre side – bolden lander hos Robert Larsen, der tæt under måpl afslutter, men desværre over mål.

34′ – Hjørnespark i højre side – bolden løftes ind i feltet, hvor Daniel Segev Jørgensen snitter den videre til bagstolpen, hvor Andreas Lissau dukker op og header FC Roskilde i spidsen.

35′ – Bare minuttet efter udilgner Næstved til 1-1. Anders Qvist får ikke clearet bolden ude ved sidelinjen – bolden samles op af Patrick Hansen, der trækker ind i banen banker den op i krogen, uden chance for Frederik Vang.

37′ – Robert Larsen får en friløber, men misbruger alene med Næstveds målmand, der med en fodparade klarer problemerne for de grønne.

40′ Morten Nielsen spilles fri i dybden, en situation, hvor han ikke plejer at svigte, men hans afslutning bliver også klaret med fødderne af Næstvedmålmanden.

46′ – Næstved bringer sig for 2-1. FCR begår frispark i højre side. Bolden sparkes ind over, og Stefan Nygaard opsnapper bolden og sender den fladt i netmaskerne helt ude ved modsatte stolpe.

PAUSE

56′ – Kristian Lindberg bryder igennem i højre side og snyder sin direkte modstander af et par gange så han falder omkuld. Han slår en hård flad bolde ind i feltet, som Næstved dog får sparket væk.

75′ – Hjørnespark i venstre side – bolden sendes fladt ind i feltet, hvor velspillende Daniel Segev Jørgensen stormer frem mellem venner og fjender og sparker bolden i kassen.

80′ – Næstved får tilkendt frispark. Bolden bliver slået ind i feltet, hvor midterstopper Jesper Christiansen dupper op og header bolden i mål.

87′ – Frederik Vang laver en super flot fodparade, og holder FC Roskilde inde i kampen.

Det var dog bare ikke nok, for tiden løb ud og dermed blev 8. delsfinalen endestationen for FC Roskilde i årets DBU Pokal.

Kampen blev aldrig rigtig det brag af en pokalfight som man kunne håbe på.

Til gengæld kan den fulde fokus nu sættes på turneringen, hvor næste kamp er på søndag mod selvsamme Næstved. Denne gang tørner de to sjællandske traditionsklubber sammen i Roskilde Idrætspark.

Hits: 24

Del Dette
3 - 2
Fuld tid

Næstved vs FC Roskilde

Hits: 24

Del Dette
4 - 3
Fuld tid

Næstved — FC Roskilde

Hits: 24

Del Dette
2 - 0
Fuld tid

Næstved — FC Roskilde

Hits: 24

Del Dette
2
Fuld tid