RASMUS MONNERUP HAR ORDET:

Kære fans

Denne sæson har været en stor skuffelse for os alle. Vi har på ingen måde præsteret det, vi forventer af os selv – og ikke mindst det, I forventer af os. Det kan vi på ingen måde løbe fra – og det vil vi heller ikke. Der kommer til at ske en masse henover sommeren, så vi igen kan spille med i den sjove ende af første division – og gøre os fortjent til jeres støtte.

Jeg er dybt skuffet over vores forår – det har bare ikke været godt nok. Længere er den ikke.

Men på søndag har vi virkelig brug for jeres støtte. Alle drengene er dybt skuffede over at vi nu står i denne situation, og de er selvfølgelig også nervøse op til kampen. Det er her, I kommer ind i billedet: I kan gøre en kæmpe forskel, ved at hjælpe os til at komme i mål, og sikre os endnu en sæson i første division.
Det betyder virkelig meget for drengene med jeres støtte, og kan give os de ekstra procenter, vi har brug for. Derfor er min bøn til jer: Lad os glemme alt andet på søndag, og give alt hvad vi har, så vi sammen kan løfte os. Det er fair nok, hvis man synes, at vi ikke fortjener jeres støtte, men sagen er bare, at det er nu, vi virkelig har brug for den. Spillerne kæmper for deres job, og ved hvor meget der er på spil – men hvis vi bliver bange for at tabe, går det galt. I kan sørge for at de glemmer alt det negative, og løfter sig de sidste par procent.

I min første halvsæson i klubben, havde vi i den grad ryggen mod muren. Den opbakning, vi fik sammenholdt med ”Mission-possible”-kampagnen var helt unik. Det var fantastisk at mærke den positive energi og opbakning, som var med til at vi overlevede. Jeg håber at I vil hjælpe med samme stemning på søndag, og glæder mig til at se jer blæse Fremad Amager ud af Reden.

/Rasmus Monnerup

Del Dette

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *