Næstved vs FC Roskilde

3 - 1
Fuld tid

Recap

Efter en god og velspillet første halvleg, hvor der var masser af chancer i begge ender af banen gik vi til pause med en føring på 1-0. Målet var aldeles velspillet og seværdigt, da Emil Nielsen blev spillet helt fri foran mål af en uselvist Mikkel Thygesen.

I pausen lød beskeden, at vi skulle følge op på de gode takter og sikrer os den sejr, der umiddelbart lå og lurede 45 minutter længere fremme. Som anden halvleg startede så alt ud til, at det skulle lykkedes. Værterne bød ikke just op til dans efter pausen, hvor de det første kvarter må betegnes som aldeles tamme. Men på blot 15 minutter fik de tændt op i ProfaGroup Park, da de scorede hele tre mål. Hvad der lignede en god og skyfri lørdag eftermiddag blev så mere og mere grå i takt med, at skyerne trak ind over Sydsjælland.

Således ligger vi stadig nederst i NordicBet LIGA og mangler endnu sæsonens første sejr.

Højdepunkter:

24’: Fremragende. Intet mindre! Mikkel Thygesen bliver flot smidt i dybden, og det der ligner en chance alene med målmanden bliver udvekslet til meget mere, da han spiller Emil Nielsen FULDSTÆNDIG fri på tværs af straffesparksfeltet.

28’: Emil Nielsen bliver sendt godt i gennem, og i forsøget på at gengælde Thyges store gestus, spiller han bolden på tværs af straffesparksfeltet til Gundelach, der får den forbi målmanden – men ikke i mål, da en forsvarsspiller kommer i vejen.

34’: Nøhr dribler sig til en stor chance, da Emil Nielsen – efter flot forarbejde fra Gundelach – finder ham. Med et driblinger bag om hælen får Nøhr muligheden for at afslutte, men Pryts er desværre på plads i målet.

56’: Et fremragende indlæg fra Gundelach er lige ved at være skyld i et selvmål, fordi Næstveds Nikolaj Hansen ikke kan styre bolden og næsten sparker den i eget net. Vi snakker centimeter fra (selv)mål!

76’: Efter selv at have sat en kontramulighed op, får Christensen selv muligheden. Finnur Justinussen spiller ham fri midt for målet, hvor han fanger Schram i ubalance og hamrer bolden op i trekanten.

79’: Efter et tørt hug et stykke ude fra feltet, som Schram i første omgang får afværget, når den nyslåede færøske landsholdsspiller Justinussen bolden, som han sparker ind i første forsøg.

Detaljer

Dato Tid Division Kamp dag Fuld tid Tilskuere
1. september 2018 13:30 1.Division Lørdag 90' 872

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMål
Næstved033
[your-subject]101

Næstved

Placering Goals Assists Gule kort Røde kort
 0000

[your-subject]

# Spiller Placering Goals Assists Gule kort Røde kort
 Total 0000

Officials

Hits: 16

Del Dette