FC Roskilde vs AaB

0 - 5
Fuld tid

Recap

Superligamandskabet AaB havde taget det tunge skyts med til aftenens pokalkamp i Ørnereden. Så der var ikke tvivl om, at AaB tog opgaven særdeles alvorligt. FC Roskilde havde en del unge uprøvede spillere i startopstillingen, flere med ganske få kampe på cv’et og debutanten Maksym Fitel.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at Ørnene gik efter overraskelsen.

Men det viste sig at Superligaens nummer tre var en for stor mundfuld for hjemmeholdets spillere, der som hold ikke har spillet mange kampe sammen.

Der var reelt klasseforskel, og gæsternes sejr var ikke på noget tidspunkt i fare. AaB havde hele tiden flere afleveringsmuligheder, da de bevægede sig klogt og hurtigt på banen. De var hurtigere i tanke og handling.

FCR gav som sagt chancen til flere spillere, som fik lejlighed til at vise sig frem Cheftræner Lønstrup fik set dem under maksimalt pres – det kan han helt sikkert bruge i det fremadrettede arbejde med spillerne.

3. runde og AaB blev altså endestationen for FCR i dette års pokalturnering. Nu kan Lønstrup & co. fokusere på NordicBet LIGA’en, hvor der på søndag venter en vigtig kamp ude mod FC Helsingør.

Ikke alene er FC Helsingør det hold, som Christian Lønstrup senest var cheftræner for, men FCR skal holde momentum efter det fine resultat mod Hvidovre. Det kan vise sig at blive en nøglekamp for Ørnene i jagten på at få kontankt med de øvrige hold i bunden af tabellen.

 

Kamprapport er lånt fra http://www.fc-roskilde.dk

Detaljer

Dato Tid Division Fuld tid Tilskuere
26. september 2018 18:30 DBU Pokalen 90' 992

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMål
[your-subject]000
AaB235

[your-subject]

# Spiller Placering Goals Assists Gule kort Røde kort
Marco Priis Jørgensen 4-0010
 Total 0010

AaB

Placering Goals Assists Gule kort Røde kort
 0000

Officials

Hits: 6

Del Dette