FC Helsingør vs FC Roskilde

3 - 0
Fuld tid

Recap

Kampen i dag skulle være den kamp, hvor FCR endelig skulle få fat i resten af bundholdene – men det blev det desværre ikke. I stedet fik alle de øvrige bundhold, med undtagelse af Hvidovre, point i dag.

FCR kom ikke ud af startblokken i dag med tilstrækkelig koncentration, og en chockstart af hjemmeholdet knækkede Ørnene. 8 minutter inde i kampen stod den 2-0 og inden en halv time var spillet, var stillingen 3-0. Man frygtede en nedslagtning, men FCR kom dog mere tilbage igen og fik lavet damage control.

Desværre manglede der skarphed i offensiven, og som højdepunkterne nedenfor viser, var der ikke mange tilbud til FCR.

Højdepunkter:

6′ – Hjørnespark til FC Helsingør. – de laver en indøvet “springe over-finte”, der bringer Anders Holst i fri position – han kan fladt udplacere Schram i FCR-målet. 1-0 og en chockstart af hjemmeholdet.

8′ – FCH laver skaber stort set nøjagtig samme situation efter et nyt hjørnespark – denne gang er den Nicolas Mortensen, der kan sende bolden i netmaskerne.

20′ – Matheus Leiria afslutter tæt under mål – Schram må ud i fuld længde ved nærmeste stolpe – med en hurtig reaktion, slår han bolden til hjørnespark.

29′ – Helsingør bryder igennem i venstre side, da Stefan Hansen mister et skridt i tacklingen – bolden sendes ind foran mål, hvor farlige Nicolas Mortensen igen dukker op og sender bolden i mål til stillingen 3-0.

Pause

52′ – Jessen sender hjørnespark ind ved forreste stolpe – Stender header på overliggeren. Et mål her kunne måske have vendt kampen.

80′ – Langskud fladt fra Matheus Leiria – Schram piller den helt ude ved stolpen.

2. halvleg var ikke specielt begivenhedsrig, og det var som om FCR ikke havde nøglen til at låse Helsingør-forsvaret op, komme afgørende fri og blive farlige. Når der en sjælden gang var optræk til noget farligt, var det mere individuelle præstationer.

I dag blev det desværre ikke den opfølgning på Hvidovre-kampe, som man kunne ønske sig. Men det eneste våben, der findes for at komme videre fra bundplaceringen er at komme tilbage på træningsbanen og arbejde videre med tingene. Lønstrup har fra starten forudset, at det tager tid, at gennemføre de nødvendige ændringer.

Et lyspunkt var dog indskiftede Patrick Da Silva, der viste stor fightervilje og højt tempo i sit spil. Lad os se mere af det.

 

Kamprapport er lånt frahttp://www.fc-roskilde.dk

Detaljer

Dato Tid Division Fuld tid Tilskuere
30. september 2018 13:45 1.Division 90' 912

Resultater

Klub1. Halvleg2. HalvlegMål
FC Helsingør303
[your-subject]00

FC Helsingør

Placering Goals Assists Gule kort Røde kort
 0000

[your-subject]

# Spiller Placering Goals Assists Gule kort Røde kort
Marco Priis Jørgensen 7-0000
Robert Larsen 18-0000
 Total 0000

Personale: viborg

Officials

Hits: 6

Del Dette